Немски език

Немски език

Обучението по немски език в учебен център ПЛАНЕТСКУЛ се провежда в малки групи и напълно съответства на изискванията на Европейската езикова рамка.

Учебната система  PLANETINO  на издателство  HUEBER въвежда учениците от начална степен на обучение в света на немския език по забавен и увлекателен начин чрез игри, песни и приятни занимания, които неусетно развиват у децата усета към чуждия език.Така  се поставят основите на обучението по немски език, върху които по-късно с лекота се надграждат знания и умения.

Учебната система BESTE FREUNDE  на издателство HUEBER пренася учениците от 5-ти до 7-ми клас при връстниците им в Германия.  Поднася им живия език и ги поставя в реални ситуации по атрактивен начин чрез забавни практически упражнения и занимания. Целта е да се развият и четирите умения- четене, писане, слушане и говорене.

За учениците след 8-ми клас HUEBERредвидена  учебна система  IDEEN на издателство HUEBER, която също по забавен и увлекателен начин пренася учениците в света на немския език и развива основните комуникативни умения -четене, писане, слушане и говорене.

На желаещите  да се явят на изпит за сертификат за владеене на  немски език предлагаме допълнителна подготовка.

Учебен център ПЛАНЕТСКУЛ предлага всички нива на обучение по немски език за възрастни.