Испански език

Испански език

Подготовката по испански език се осъществява в малки групи от по 8-12 ученика.

За най-малките ни възпитаници сме подбрали учебник от системата Trotamundos на издателство Edelsa, в който знанията са съпътствани с много игри, песни и речеви ситуации, чрез които материалът да бъде усвоен трайно. За всяка група неделима част от  процеса на обучение е задаването на домашна работа, с цел успешна подготовка на учащите се. Всички учебни материали са на испански език, като във всеки урок се поднася различна граматична част, а след нея упражнения включващи новия материал, за да се усвоят знанията лесно  и да се преодолеят възникналите трудности за учениците в час.

За курсистите обучаващи се в нива А1, А2, В1,В2,С1 И С2 след 4-ти клас сме подбрали системата  Prisma на издателство  Edinumen, тъй като тя следва Европейската езикова рамка за владеене на чужд език и е съобразена с  изпитите DELE ,които се провеждат в Институт Сервантес - София.

За всички групи и нива  се усъвършенстват необходимите условия за успешно полагане на изпитите DELE, а именно Comprensión de lectura, Comprensión auditiva, Expresión oral, Expresión escrita.

Всеки, който обича испанския език, иска да го научи и да намери много нови приятели, може да го направи в ПЛАНЕТСКУЛ.